Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Offline navigációra melyik a legjobb alkalmazás?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! A jelenlegi telefonomat eladósorba küldöm és szeretném majd 0-ra legyalulni róla a fileokat (főleg a fotókat, képernyőképeket és a thumbnail képeket kellene teljesen eltűntetni róla). Milyen appot ajánlanátok ehhez?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Melyik alkalmazás fogyaszt kevesebb adatot videótelefonálásnál?
Viber, WhatsApp vagy MessengerIlletve azt lehet tudni, hogy 1 perc alatt kb. melyik app mennyi adatot fogyaszt?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Van 2 darab 2 kártyás telefonom. Az egyik a fő telefonom, ebben van 2 sim. Az egyik a Dominós számom, amin mindenki hív, a másik egy előfizetés, amiről csak a mobilnet megy. A WhatsAppot szeretném majd használni, de előtte vennék egy új Dominós simet, amit a 2. telefonba tennék be. Ha a WhatsAppot a fő telefonomra töltöm le és arról a telefonszámról használom, ami majd az új Dominós simnek a száma lesz, akkor a fő telefonomról fogom tudni használni attól függetlenül, hogy az a kártya, amivel WhatsAppra regisztráltam a másik telefonban van?
-
Putyin90
senior tag
Hello! Létezik olyan app, amiben előre beállíthatom, hogy az adott hónapban mennyi pénz áll majd a rendelkezésre, mik azok, amikre mindenképp költeni akarok és amire ezen felül költök a hónap folyamán azt is fel tudom jegyezni?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan alkalmazás, amivel be tudom állítani, hogy ha némítva van a telefon, akkor ha bizonyos számokról vagy névjegyzékből van bejövő hívás, akkor azok ne legyenek némítva?
-
Putyin90
senior tag
válasz basaja #120236 üzenetére
Az elég gagyi párszor próbáltam, de a Google Térképet használom továbbra is, az tud mindent, ami nekem kell, többek között a tömegközlekedéses navit is (hol van a legközelebbi megálló, oda is elvisz, akár gyalog is, aztán megmondja mikor melyik buszra/villamosra/akármire kell szállni). Mivel korlátlan a mobilnetem, így engem nem érint, hogy mennyit fogyaszt, de nem hinném, hogy sokat, de az ismerősömnek kifejezetten olyan kell, ami tömegközlekedéssel is navigál.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Ismerősnek kellene egy olyan navigációs app, ami tömegközlekedéssel is tud útvonalat tervezni és nem fogyaszt sok adatot, ha előre le van töltve az adott ország és város térképe.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan alkalmazás, ami viszonylag pontosan és hitelesen számolja a lépéseket és az elégetett kalóriát? Ja és nem meríti le pár óra alatt a telefont. Pacert már próbáltam, pár óra alatt lemeríti a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Melyik a legpontosabb időjárás applikáció? Fizetős is jöhet.
-
Putyin90
senior tag
Navigációra melyik a legajánlottabb ingyenes app? A régi telefonomon az iGO szülinAPP volt fent, ami már elavult lehet mostanra, szóval kellene valami alternatíva rá. Leginkább MO és Szlovákia térképpel.
-
Putyin90
senior tag
válasz Viktor0610 #110397 üzenetére
Fandango: Úgy értettem, hogy előre telepíteném az alkalmazást, és ha egyszer neadjisten' kellene, akkor ott legyen és tudjam használni.
-
Putyin90
senior tag
Üdv! Elhagyott/ellopott telefon nyomon követésére milyen alkalmazások vannak? (gps-re gondolok elsősorban)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest