- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvuk2
csendes tag
Tiszteletem minden Nagy Gurunak!
Egy kérdésem lenne: barátom vett (kínai) fejegységet a kocsijába, kitkat 4.4 rendszerrel. Minden szép és jó, csak egy a baj: a canbus-on keresztül minden egyes liter üzemanyag fogyás után iszonyatos hangjelzés jön a gépből. A rendszerhangokat nem lehet állítani (legalábbis nem találtam ilyen menüpontot). Ha nincs csatlakoztatva a canbus csati, el sem indul a fejegység, van egy app, a canbus apk, de ezt én filekezelővel nem találtam meg, az alkalmazáskezelőben csak kényszeríteni lehet a leállítását, mást nem enged, de a következő jelre (ami pár másodperc múlva bekövetkezik) már indul is újra az apk. Valakinek nincs erre ötlete?
Előre is köszönet a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest