- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
Megnéztem ezt a memento database-t, de nem igazán fogott meg.
Jobb lenne egy kifejezetten arra a célra készült app ami nekem kell.- Küldd el, kérlek, pontosan milyen mezők kellenek!
A már korábban említett 3 mező kellene:
1. Szám (ez maximum 10 jegyű betű és szám vegyesen, kis és nagybetű.)
2. megnevezés (itt több is lehet egy számhoz tartozóan, de a keresésnek bármelyikre tudni kell keresni)
3. leírás (ez egy hosszabb szöveges leírás)A keresés tegyen különbséget az ékezetes karakterekben, viszont a nagy és kisbetűk között ne!
- És milyen "végtermék" kellene? Forrás-project eclipse alá? Vagy csak a kész progi?
A végtermék a kész apk kell, hogy legyen, de ha az adatbázis feltöltéséhez/bővítéséhez/javításához kell a programozási felület, akkor úgy is jó.A továbbiakat szerintem folytassuk privátban, ne terheljük a fórumot.
Kösz,
-
lac14548
aktív tag
Jól látjátok, én valóban nem értek a programozáshoz.
De aki tud ilyet annak szerintem nem gond egy ilyen egyszerü program összerakása.
Másrészt, ha jól sikerül, akkor mehet akár a Marketra is, mert biztosan mást is érdekelne.A lényeg:
Egy E szám kereső appot szeretnék.
http://hu.wikipedia.org/wiki/E-sz%C3%A1mokRengeteg van, de egy se magyar.
Tulajdonképpen 3 adat egy rekord.
Szám, megnevezés, leírás
- a szám egy 3-4 jegyű szám esetleg betű is a végén néha
- a megnevezés az az (itt lehet több is felsorolásszerűen, mert néha több név is van ugyanarra)
- leírás ez hosszabb szöveges rész.
A program maga annyiból kell, hogy álljon, hogy feldob egy keresőt amiben a fentiek közül a számra és a megnevezésre lehet keresni.
A találat megjeleníti az adott e számhoz tartozó összes adatot (név, szám, leírás).Tulajdonképpen ennyit kell tudnia.
Ja, mindezt offline-ban és utólag módosíthatóan, bővíthetően. -
lac14548
aktív tag
Hello,
Egy adatbázist kezelő app kellene nekem (hasonló mint egy szótár), de programozni nem tudok.
Segítene valaki ebben?Ha kell mondom a részleteket.
thx
-
lac14548
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #15 üzenetére
rendben.
röviden:
olyan programok kellenek nekem amik tulajdonképpen egy adatbázisra épülnek, teljesen leegyszerűsítve mint egy excel tábla lekérdezés.
Van egy keresőmező ahová beírom a keresőszót (legyen a példa kedvéért postai irányítószám)
erre megmondja a program, hogy az adott irányítószám Szeged második kerülete.a programnak teljesen offline-nak kell lenni,
általam bővíthetőnek,
a felhasználónak csak a keresés kell.Ilyesmi program írásához keresek segítséget.
-
lac14548
aktív tag
Android programozásban jártas programozót keresek...
Lenne néhány ötletem, hogy mit kellene készíteni androidos telefonokra, de megvalósítani sajnos nem tudom, pedig egyszerű programokról lenne szó.
Tud valaki segíteni?
(nem cég megbízásából, nem anyagi haszonszerzésből, fizetni se tudok érte...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest