Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

válasz SektorFlop #1493 üzenetére

Köszi SektorFlop! Én már feladtam, pedig klassz lenne :O

Feladat a következő: van egy listfragment balról, bármelyik elemét tappintva annak részletei megjelennek egy - nevezzük így - editfragmentben jobbról. Az editfragment mintegy "kiúszik" az elemből, majd "visszaúszik" a listába. A nehézséget az jelenti, hogy az editfragment eltűnése UTÁN a listfragment a teljes képszélességet foglalja el.
    Ameddig eljutottam: A két fragment egy linearlayoutban volt. Az editfragment lassabban tűnt el, mint a helyéül szolgáló frame, így az animáció nem látszott.
    Az a gyanúm, hogy átfedő fragmentekkel kellene dolgoznom (framelayout) és a programból beállítani a szélességeket. Igaz, hogy a listfragment így is azonnal elfoglalná a teljes szélességet, de legalább látszana az átfedő editfragment animációja. Ehhez a történethez viszont elég sok elvarázsolt számítás kellene - különösen, ha hozzávesszük, hogy más az elrendezés fekvő és álló módban.
    ((Extraként még jobb lenne, ha az activity-k is így animálnának, csak teljes képernyőben. De ez már egyszerűbb ügy lesz.))
    Minden jó ötletet köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák