Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinodas
tag
Nem akar nekem ez az androidozás linux alatt beindulni.
thon73 leírása alapján rendesen sikerült feltelepíteni, és konfigolni mindent. Viszont most meg az eclipse rakoncátlankodik, "could not find xyz.apk" hibaüzenetet dob, ha a telefonon akarnám a projectet debuggolni. Már a net alapján feltúrtam a beállításokat, de csak ezt dobja...találkoztatok már ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- ZOOM PodTrak P8 - USB-C Podcast keverő
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
thon73 leírása alapján rendesen sikerült feltelepíteni, és konfigolni mindent. Viszont most meg az eclipse rakoncátlankodik, "could not find xyz.apk" hibaüzenetet dob, ha a telefonon akarnám a projectet debuggolni. Már a net alapján feltúrtam a beállításokat, de csak ezt dobja...találkoztatok már ilyesmivel?