Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Mini PC
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok
okhttp cuccal csinálom hogy tudjanak kommunikálni az appok egymással egy szerveren keresztül. Secure winsock a megoldás, az ugye teljesen aszinkron.
A konnektnél azon vakarózom, hogy amikor rányom a konnektálásra és elmegy a request , akkor ugye az adott kiszolgáló vagy válaszol és akkor annak megfelelően a kliens WebsocketListenerjének az onMessage-ben kezelem a dolgot.
De az is lehet, hogy nem válaszol egyáltalán mert mondjuk nem fut.
Ilyenkor ugyanott az onFailure fut le. Ez nálam most ilyen...override fun onFailure(pwebSocket: WebSocket , t: Throwable, response: Response?) {
//Log.d(TAG, "onFailure: ${t.message} $response")
if (t.message?.startsWith("failed to connect to",true)==true) {
if (webSocket?.pnAttempt!! < 3)
{
webSocket?.pnAttempt = webSocket?.pnAttempt!! +1
webSocket?.ws_connect() // újra próbálkozik, a pnAttemptből látja hányadikszor
}
else
{
webSocket?.pnAttempt=1
webSocket?.SocketViewModel?._socketStatus?.postValue(false)
}
}
super.onFailure(pwebSocket, t, response)
}
Azt akarom belőle kihozni, hogy N próbálkozásig hívja újra és újra a konnektet. Ilyenkor a ws_connect -ben van lehetőség másik szervert választani egy listából, vagy ha elfogytak a lehetőségek, akkor vége és a státuszt Próbálkozásból Disconnectre állítom a képernyőn.Ez működik is, csak a kérdés: az onFailure response paramétere ilyenkor üres, a t: Throwable paraméter t.message tagjából tudom kitalálni, hogy konnekt hiba volt.
(t.message?.startsWith("failed to connect to",true)==true)Nincs ez helyett a szöveg helyett valami egzaktabb hibakód valahol? Már mindent széttúrtam, de én nem találtam jobbat.
Kicsit tartok tőle, hogy a szöveges érték esetleg megváltozik valamilyen környezetben és akkor elhasal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Nintendo Switch Lite
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest