- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thiclyoon
üzenetére
Megköszönném, mert nem vagyok egy nagy UI guru, Androidon szeretem mert viszonylak faék, de épp emiatt félek, hogy ilyet nem lehet megoldani, oké összedobáltam, de mégse működik rendesen
Egyrészt amúgy tableten teszteltem, igaz csak debug verziót, a staged valamennyivel gyorsabb volt, de még az sem az igazi
A teljes projektet nem tudom megosztani, de igazából itt vannak az érintett fájlok, viszont ha igazad van, akkor nem ezzel lesz a probléma szerintem, mert elég faékre sikeredett,plusz hozzá sincsenek rakva még az események lekérdezése stb [Kód]
Amúgy régebbi projekttel volt hasonló, mikor 1.0 material-ról átálltunk 1.2?-re asszem, akkor szemmel láthatóan is a 2 verzió között volt betöltési sebesség különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest