Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen monitort vegyek?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Én kettőt tudnák megemlíteni. Az egyik az aláíró kulcs, én 2016-ban az első app felrakásakor frankón el is vesztettem az aláíró kulcsot (*.jks), azóta a program elavult és semmit nem tudok vele csinálni. Úgy tudom 2018 óta valahogyan lehet új aláíró kulcsot igényelni, de az enyém korábbi, elvileg angolul valahol meg kell indokolni hogy miért szedjék le, és akkor leszedik.
A másik dolog az adatvédelmi irányelvek. Amilyen egyszerűnek tűnik, hogy írsz valamit, a valóságban formai hibával visszadobják, meg egy linket hogy legyen mit olvasgatni a témában, és a harmadik ilyen után befordulsz. Én negyedik nekifutásra egy ismert applikáció adatvédelmi irányelvét írtam át a sajátomra, na azt úgy elfogadták.
Fél évente frissítek, arra mindig valamit máshová tesznek a play console -n, így minden frissités egy kepesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest