Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Tettem fel nemrégiben többször is. A jelenlegi változatban* nekem egy dolog nem ment simán, ez pedig az in-app purchase. Kicsit szenvedős volt rájönni, hogy a reklám azért nem megy, mert nincs hozzáadva kifizetési számla - ezt is meg kellett találni, hogy hol is kell. + Az első kiadáskor sok dolgon át kell menni (tartalombesorolás, képek, leírás, stb). Illetve minden kiadás review-n megy át, ez jelenleg a vírus miatt akár egy hétig is eltarthat, viszont ha nem első kiadás, hanem csak frissítés, akkor még most is megvan 2 nap alatt az átfutás.
Úgy általában érvényes viszont hogy ha nem csak fel akarod rakni, hanem testre akarod szabni az egészet, pl korlátozni az elérhetőséget (ország, eszköz), vagy alfa / béta kiadások is kellenek, esetleg instant app, akkor ezekre mindre figyelni kell. Nem nehéz őket kezelni, csak figyelni kell rájuk.* November elején átalakul az oldal, de már most is lehet váltani. Megnéztem az új verziót, igazából csak a dizájn változott, material / flat lett az egész oldal. Szerintem szebb, könnyebben kezelhető, szóval lehet érdemes már az elejétől ezzel kezdeni, hiszen bő egy hónap múlva úgyis váltani kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hogwarts Legacy teszt
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi