Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thiclyoon

aktív tag

válasz hcl #5125 üzenetére

Tettem fel nemrégiben többször is. A jelenlegi változatban* nekem egy dolog nem ment simán, ez pedig az in-app purchase. Kicsit szenvedős volt rájönni, hogy a reklám azért nem megy, mert nincs hozzáadva kifizetési számla - ezt is meg kellett találni, hogy hol is kell. + Az első kiadáskor sok dolgon át kell menni (tartalombesorolás, képek, leírás, stb). Illetve minden kiadás review-n megy át, ez jelenleg a vírus miatt akár egy hétig is eltarthat, viszont ha nem első kiadás, hanem csak frissítés, akkor még most is megvan 2 nap alatt az átfutás.
    Úgy általában érvényes viszont hogy ha nem csak fel akarod rakni, hanem testre akarod szabni az egészet, pl korlátozni az elérhetőséget (ország, eszköz), vagy alfa / béta kiadások is kellenek, esetleg instant app, akkor ezekre mindre figyelni kell. Nem nehéz őket kezelni, csak figyelni kell rájuk.

* November elején átalakul az oldal, de már most is lehet váltani. Megnéztem az új verziót, igazából csak a dizájn változott, material / flat lett az egész oldal. Szerintem szebb, könnyebben kezelhető, szóval lehet érdemes már az elejétől ezzel kezdeni, hiszen bő egy hónap múlva úgyis váltani kellene.

Új hozzászólás Aktív témák