Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
1. SDK managerben az adott platform alatt van olyan pont, hogy Intel System Image. Ezt kell letölteni az inteles emulátorhoz.
2. Alapesetben csak egy futtatást kell nyomni Eclipseben, és magától lefut az undeploy/deploy és run/debug, a kézzel másolgatást valóban el kell felejteni. Ahhoz, hogy az ADB lássa a készükéledet, egyrészt engedélyezni kell a készüléken amit megtettél, másrészt a megfelelő drivert is fel kell tenned a gyártód oldaláról.
3. Ezek szerint nem látja az ADB a készülékedet. Biztonság kedvéért az adb devices paranccsal megnézheted, hogy látja-e.
4. Jól értem, hogy full android kezdő vagy? Sztem ne gesztusokkal próbálkozz, egy alap kis kattinthatós példát rakj össze először. A gesztusoknál már meg kell érteni az Android képernyőeseménykezelését, amely annyira nem is egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi