- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linh Cinder
csendes tag
A szakértők tanácsát szeretném kérni:
A Gearbesten a kínai raktárból vásárolt cuccok után mekkora vámra és ÁFA-ra számítsak? Nem vagyok járatos ilyesmiben, nem akarok meglepődni.
Két tabletet néztem ki:
Chuwi Hi8 Pro: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_343663.html 95 dollár
Teclast X80 Pro: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_349906.html 90 dollár
Elsősorban a nagy felbontás miatt gondoltam rájuk, mert 7 collon az 1024*600-at keveslem, nem igazán szépek a betűk. Az 5 collos telefonomon az 1280*720 már szép. Mindkettő 1920*1200-as.
Mi a véleményetek a fenti kettőről? 3G, 4G, GPS és telefonfunkció hiánya nem nagy gond, a telefonban úgyis van.
Szerk.: Ezek Intel chipsettel vannak, a teljesítményük hogy viszonyul pl. az A-53-hoz?
-
Linh Cinder
csendes tag
Az eMag készletkisöprésén vettük 17,500 Ft-ért, ehhez viszonyítsátok. Alapvetően nem játszani kell, hanem egy mozgássérült rokonomnak, aki még az asztali gép előtt sem tud sokáig ülni. Böngészés, email, zenehallgatás, filmnézés, e-könyvek olvasása. Max. pár egyszerű játék, semmi több.
Van valakinek tapasztalata vele?
-
Linh Cinder
csendes tag
Sziasztok,
Egy a nap jelentős részében ágyban fekvő, erősen mozgáskorlátozott (csak járókerettel ill. elektromos rokkantkocsival közlekedni képes) rokonomnak keresek tabletet, hogy ne kelljen minden alkalommal asztali PC elé ülnie, ha levelezni vagy böngészni akar.
Elvárások:
legalább 7 collos IPS kijelző
legalább 1GB RAM
Amire használná: böngészés, email, egyszerűbb játékok, youtube, e-könyvek olvasása, zenehallgatás (jó lenne, ha tudna FLAC-ot lejátszani), filmek: x264 mkv
Wi-Fi (mobilnet nem fontos)
GPS sem fontos
Lehetőleg új készülék kellene, magyarországi garanciával.
Max. 30 ezer legyen az ár (tudom, ez erősen leszűkíti a választékot).Létezik egyáltalán ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest