- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szucs54 csendes tag A kérdésem a következő lenne a nálam hozzáértőbb fúrumozókhoz. 
 A vodafone vezeték nélküli előfizetéses nete mellé el tudnék hozni egy tabletet, csak nem igazán tudom eldöntehi, hogy melyiket válasszam. (Azért hoznám el innen és nem venném boltban mást, mert előfizetésem amúgyis van és így innen "ingyen" el tudom hozni)
 Az egyik a Vodafone Tab Speed, a másik Vodafone Tab Prime (10″).[link] Tab Speed [link] Tab Prime Igazából én a nagyobb kijelző miatt a 10"-os gépet választanám, csak az a dilemmám, hogy ebben a másikkal szemben "csak" 8GB a belső memória, míg a Tab Speed-ben 16GB. 
 Ez nekem azért gond, mert más androidos készüléknél is volt olyan problémám, hogy megtelt a belső memória programokkal és törlés nélkül nem tudtam mást feltelepíteni, hiába tettem be SD kártyát, arra meg nem engedett telepíteni szinte semmit. Azt tudom, hogy erre is vannak megoldások (rootolás, stb.) csakhogy én ilyen androidos ügyeskedésekben nem igazán vagyok jártas, és még valahol azt is olvastam, hogy nem minden android verziónál lehet megcsinálni.Tehát így a hosszas felvezetés után a kérdésem az lenne... 
 Melyiket ajánlanátok, és ha a 8GB betelik akkor egyátalán meg lehet-e oldani, hogy SD kártyára akármi telepíthető legyen?Köszi előre is a segítséget. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX