- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
hello
milyen 7" tabletet tudnátok javasolni általános felhasználásra (net, olvasás, fb, film). Játék nem lesz, az akkuidő viszont számít, és hogy tartós legyen. Vagy sd kártyahely vagy OTG legyen, ha esetleg bővíteni akarja az ember tárhelyet, illetve billentyűzetet lehessen rá tenni (ehhez nem tudom kell-e OTG, vagy BT is oké-e)
Nem tudom mi az az árkategória, ahol már jók vannak, ezért nem akarok mondani, én úgy saccolom, hogy 50 körül max jó lenne találni ilyet, újban gondolkodunk.
2013-as nexus7-t néztem refurbished (35), de nem tudom mennyire tartósak még ezek, mégiscsak majd 3 éves modell. Mennyire bírják az új OS-t? az én 2012-esem eléggé belassult a lollipoppal.köszi
-
Peetry
senior tag
sziasztok,
tablet vásárláson töröm a fejem, de még nem dőlt el hogy kell-e nekem vagy sem.
Tudnátok esetleg személyes tapasztalattal szolgálni, meddig bírja egy nexus 7 illetve galaxy tab 2 akksija?
Referenciaadatokat olvastam. Ha esetleg tudtok olyan tesztet, vagy csináltatok, hogy filmezéssel mennyit bír az is érdekelne. Meg ha van tapasztalat a galaxy 10.1-el hasonló téren az is érdekelne.Többek között hosszú buszos utakra unaloműzésre gondoltam vásárolni az eszközt, ezért fontos lenne hogy sokat bírjon az akksi. Az eddigiek alapján a nexus tűnik befutónak, de nem vagyok benne biztos.
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab 7 Essential
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest