-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre teszem e fel a kérdésem!
Van egy ALCOR 7,9" ZEST Q813IX tabletem.
A múlthónapban vásároltam, pár napot használtam, majd szervizbe adtam. (nem garanciás, a kijelzőt eltörték a gyerekek)
Gyakorlatilag letörölve kaptam vissza.Töltögetnék le a Play áruházból dolgokat, viszont mindent a 2 giga memóriára akar tenni.
nem tudom beállítani, hogy a programokat a belső 4 gigás SD-re tegye. (ez a beépített rész, nem az általam bedugott 16 gigás SD kártya)A fiam szedett le pár játékot, és pár alkalmazást, és gyakorlatilag elfogyott a hely.
Ha bemegyek a tárhely- alkalmazásokba, ott kiválasztok egy letöltött alkalmazást, kiadja a tulajdonságait, de nincs ott, hogy másolás SD kártyára.A 4 gigás SD-ből 100% szabadot ír.
Legelőször leszedtem a Real Racing 3 nevű 1,5 gigás játékot, és szépen ment tette az SD-re.
Mit rontottam el?
-
edeleny
őstag
Hümm, jó kis vitát indítottam el!
Azért egy 320 gigás külső vinyóra sok minden elfér! Amiért kérdezteme!
A kocsiban van 2 állásos USB dokkoló! Arról kaphatja mind a vinyó , mint a Tab a tápot. Tervezek nyárra egy hosszabb autós nyaralást! Igy a gyerekeknek lenne választék filmekben, nyaralás közben a kamerával SD kártyára felvett dolgokat írhatom egyből a vinyóra. (egy évet rá lehet venni)
, és így nagyobb SD kártyára sem kellene beruházni!
Jó tudom van felhő szolgáltatás meg miegymás, de nincs mobilnetem (itthon wifi van) -
edeleny
őstag
Lenne egy kérdésem. (még egy)
Van egy 2,5" külső vinyóm. USB-vel rádugom bárhova és megy!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Tablet látná e?
Így lenne értelme kirándulni vinni, mert arra teszek filmeket, amiket le lehet venni róla, illetve a fényképekkel, videóval megtelő SD kártyákat is át lehetne másolni! -
edeleny
őstag
Sziasztok.
Tabletet szeretnék vásárolni.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
8-10" körüli
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
lehetőleg ujjat
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Magyarországon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internet, játék, film, nem tudom.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
40 000 körülLétezik ilyen egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest