Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valahogy kicsit elegem lett már a pixel art stílusból... Lehet csak hozzám jutott sok ilyen játék, de valami kéne már, ami igénybe veszi a 4k TV-t

-
CriticalHit
addikt
Nem sikerült megkedvelnem, pedig hosszan nyúztam. Inkább vissza a Symphony of War-hoz.
-
KROK640
nagyúr
Igazból én sem értettem, de az általam fentebb írt dolgokkal lehet igazolni.
" akik a 2000-es évek közepe után születtek még rendesen új is ez, a többeiknek meg "retro"."
Full képernyőn meg tényleg rettenet, de ez még viszonylag részletes, szerintem itt valamialap grafika van utólag lepixelesítve. -
wolfman
veterán
Nem tudom miért jött be divatba ez a gagyi pixelgrafika. Pontosabban még ezzel se lenne bajom, csak egy kicsit még részletesebb lehetne, mert nekem nagyon cseszi a szemem. Mikor kis képeket nézek még elmegy, na de a játékot full képernyőn tolnám, úgy már rettenet. Nem lehetne valami alap kis csunyácska grafikát használni ezek helyett, ami nem ez?
-
KROK640
nagyúr
Valamilyen okból újabban egy csomóan oda vannak azért, hogy a játéknak csak egy 486-osnyi grafikája van. Mert hogy az "pixel art", és így lehet a grafikán spórolni egy csomót. Sőt, gondolom azoknak akik a 2000-es évek közepe után születtek még rendesen új is ez, a többeiknek meg "retro".
És ez még ahhoz képest eléggé szép. -
Héraklész
aktív tag
Ennek a játéknak mekkora a felbontása? 420p vagy kevesebb? Nyilván 10 grafikus helyett elég volt egy fél, de hogy ez valakinek tetszik?! El nem tudom képzelni.
-
Bennyboy
őstag
Régóta a kívánság listán van. Szeretem az ilyen típusú játékokat.A management részen kívül az eventek avagy csaták ami a játék része. Itt kell a meglévő dolgokkal "kivédeni" az ellenfél támadását. Neten elég sok videó van már róla, én pl Yeahunter-nél láttam. Ha leárazzák biztos megveszem majd.
-
KROK640
nagyúr
Hangulatos cuccnak tűnik, bár kissé nehéz rájönnöm, hogyha pl nem mi vezetünk, akkor mi is a "játék". A grafikája igen érdekes, pixeles, de mégis szép.
Remélhetőleg az RTX 3060-amon menne XD -
Z_A_P
addikt
Jol hangzik. De valahogy nem vilagos mi is a jatek itt

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi