-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josh34
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy ideje gondolkozom tablet vasarláson, amennyire tudtam próbáltam utánajárni a dolognak, de még mindig bizonytalan vagyok.
Amik jelen állás szerint nálam befutók:
- Huawei MediaPad T3 10 16GB
- Lenovo Yoga Tablet 3 ZA0H0050BG
- Huawei MediaPad T2 10 4G 16GBAmire használnám, az leginkább itthon laptop és telefon helyett netezésre, videó/film nézésre. Így ami fontos egyedül, hogy kb. 10 colos legyen, jó kijelzővel, és természetesen megbízható, lehetőleg 80ezer Ft alatt. Sim kártya nekem nem fontos, használható kamera esetleg, bár nem szempont.
Telefonban volt már Lenovo-m, nagyon rosszak voltak, viszont ahogy olvasom tabletben jók. A yoga tabokat az első széria óta nézem, nagyon hasznosnak találom a talpat, ki tudnám használni bőven. A kérdés, hogy pl. egy jó tokkal nem lehet-e kiváltani?De ami igazán érdekel, hogy bár ahogy olvasom mind jó ezek közül, szerintetek melyik lenne az igazán jó választás? Rendeltem már párszor kínából, akár attól sem zárkóznék el, ha van nagyon tuti. Nálam eddig a yoga tab 3 a befutó, de bízom a ti tudásotokban, tekintve, hogy nem igazán értek hozzá, így minden tanácsot, segítséget nagyon megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő