- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbinator
csendes tag
válasz
cidalain #84531 üzenetére
Szia!
Köszi, közben elolvastam az apróbetűs, részt. Van biztosítás a szállításra plusz visszatérítés, ha mégis megvámolnák. Úgyhogy végül inkább a lenovo-t rendeltem. Ott ígérnek frissítést is 2024-ig. Azt nem írták, hogy global rom van-e rajta, de elvileg az cserélhető. Ez elég jó gépnek tűnik a leírások alapján. -
norbinator
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet vennék, de elakadtam a nagy nézelődésben. Úgy néz ki android lenne belőle, pedig a windows vonal szimpibb lenne, de elég kihalt világ lett. Gyakorlatilag a Chuwi hi 10 xr lenne az egyetlen, ami szóba jöhetne, de valahogy ódzkodom tőle. Igazából van egy 6 éves 2/64-es Acer iconiam a legújabb win 10-el, még mindig tök jól fut ezért fázom az androidtól, de úgy néz ki belevágok.
Szóval megnéztem mindent 50-90K között és mindegyik kiesett valami nyűg miatt. Kettő gép maradt fenn a rostán. Az iplay 40 és az új Lenovo P11, ami kínában valami hülye néven megy. Csakhogy az utóbbira kb egy beszerzési helyet találtam ami vámmentes lenne és az se volt túl szimpi, itthon meg drága. Szóval még egyszer megnéztem ezt az iplay 40-et és igazából csak egy bajom van vele a 6000Mah akksi (a lenovo-ban 7700Mah-s van) Van valakinek konkrét tapasztalata a géppel, hogy mennyit bír az akku és minőségben kb hogyan viszonyulhat a Lenovo-hoz? Szimpibb lenne a lenovo, de 120 ezret nem adnék érte, amennyiért itthon vesztegetik. Banggood-on lenne 80-ért, annyiért inkább azt venném, de nincs eu-s raktárban ráadásul a specifikációban sem stimmel minden ami oda van írva, szóval vannak fenntartásaim. Annyira nem sürgős mondjuk, és ez elég új cucc, szerintetek érdemes lehet várni a lenovo-ra 1-2 hónapot hátha normálisabb forrás is feltűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest