- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbinator
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet vennék, de elakadtam a nagy nézelődésben. Úgy néz ki android lenne belőle, pedig a windows vonal szimpibb lenne, de elég kihalt világ lett. Gyakorlatilag a Chuwi hi 10 xr lenne az egyetlen, ami szóba jöhetne, de valahogy ódzkodom tőle. Igazából van egy 6 éves 2/64-es Acer iconiam a legújabb win 10-el, még mindig tök jól fut ezért fázom az androidtól, de úgy néz ki belevágok.
Szóval megnéztem mindent 50-90K között és mindegyik kiesett valami nyűg miatt. Kettő gép maradt fenn a rostán. Az iplay 40 és az új Lenovo P11, ami kínában valami hülye néven megy. Csakhogy az utóbbira kb egy beszerzési helyet találtam ami vámmentes lenne és az se volt túl szimpi, itthon meg drága. Szóval még egyszer megnéztem ezt az iplay 40-et és igazából csak egy bajom van vele a 6000Mah akksi (a lenovo-ban 7700Mah-s van) Van valakinek konkrét tapasztalata a géppel, hogy mennyit bír az akku és minőségben kb hogyan viszonyulhat a Lenovo-hoz? Szimpibb lenne a lenovo, de 120 ezret nem adnék érte, amennyiért itthon vesztegetik. Banggood-on lenne 80-ért, annyiért inkább azt venném, de nincs eu-s raktárban ráadásul a specifikációban sem stimmel minden ami oda van írva, szóval vannak fenntartásaim. Annyira nem sürgős mondjuk, és ez elég új cucc, szerintetek érdemes lehet várni a lenovo-ra 1-2 hónapot hátha normálisabb forrás is feltűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest