- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz
cidalain #60347 üzenetére
Igen általános felhasználásra kell pl ha hazajövök melóból de már nincs kedvem bekapcsolni a gépet, akkor az ágyban megnézek pár youtube videót, facebook, freemail ilyesmi.
Megnézem majd azokat amiket ajánlottál.
A viber meg azért érdekelt volna mert tesómék messze laknak tőlünk és anyum sokat beszél vele viberen videóhívással és mégis csak jobb lenne egy 7 colos tableten mint egy 4 colos telón. De ahogy nézegettem 30 alatt nagyon gyengék a tabletekben a kamerák, még a hátsók is nem hogy az elsők!
Bár ez a viberezés igazából másodlagos, csak eszembe jutott mint lehetőség, inkább nekem kellene. -
smokiii1
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy beruházok egy tabletre. 30 ezerig mit Tudnátok ajánlani? Illetve olyan kérdésem lenne, hogy mi annak a feltétele, hogy androidos tablet és androidos telefon között viberrel tudjunk videó telefonálni? Ezzel nagyon nem vagyok képben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest