- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolka1982
csendes tag
Engem sajna pedig nagyon idegesít, hogy akadnak a játékok a WayteQ xTAB-79qci -on, úgy hogy visszaviszem és kicserélem erősebbre.
Most kérném akkor viszont a tanácsotokat, hogy ne szívjak még egyszer.
A legjobb 8" körüli tabletet keresem, ahol biztosan nem lesz semmi gond a játékok futtatásával.
Előre is köszönöm szépen! -
bolka1982
csendes tag
Pár napos tulaja vagyok a Xtab79 QCI, de azt mondom óvatosan a készülékkel! Nekem felismeri az 1 gb ramot, mégis akad egy 2 éves "alap" játék, a CK Zombies nevű, teljesen egyszerű lövöldözős játék. A hardver ugye elvileg elég erős, de ha ez a játék akad, akkor valami gond csak van ezzel a géppel...
-
bolka1982
csendes tag
2 db fólia van rajta, külsőt természetesen levettem, de az alatta lévőt, ami teljesen lapùl a kijelzőre azt nem.Szedjem le akkor nyugodtan azt is?
-
bolka1982
csendes tag
Hi all!Megvettem ma az általatok javasolt wayteq xtab 79qci tabletet.Minden nagyon jó és szép, de a képernyő precizitásával nem vagyok megelégedve ...Nem tudom nem e a gyári kijelzőfólia miatt, de nagyon pontatlan...Főleg a Contract Killers Zombiesnál vettem észre, ahol ugye fontos lenne a célzás.Szinte kizárt a pontos lövés.Tudnátok ebben segíteni, mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest