-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tau_ba
tag
sziasztok! Galaxy Tab 4 8.0-val szeretnek FAT-re formazott kulso vinyorol filmeket lejatszani. Ha jol tudom ez a keszulek tamogatha az OTG-t. Az lenne a kerdesem, hogy az alabbi konfig mukodokepes-e. Tabletbe egy OTG adapter (microUSB-USB) , erre csatlakoztatva egy Y USB kabel, az Y 2. vegen egy tolto, a 3. vegen pedig egy 2.5"-os kulso vinyo. Probalt mar valaki ilyet?
-
tau_ba
tag
Sziasztok, az lenne a kerdes, hogy a Galaxy Tab 4 10.1 vagy az LG Gpad 10.1 a jobb valasztas, ha az arkulonbseg minimalis a ketto kozott? Egyeb 10" alternativa hasonlo aron (60-65k) . Illetve egy olyan kerdes, hogy ezek a hardverek mennyire alkalmasak arra, hogy online jatsszon a kolok Minecraft-ot? Ilyen jellegu katekhoz a tablet a jobb vagy egy laptop mondjuk?
-
tau_ba
tag
sziasztok, galaxy tab 4 8.0-val kapcsolatban lenne kerdesem, de nem talaltam hozza sajat topikot. Vettem a gephez egy tokot, ami valoszinuleg "smart cover", tehat van benne egy kis magnes a keszulek ki es visszakapcsolasahoz. Ha nekem nem kell ez a feature, akkor hol tudnam kikapcsolni? 4.4.2-es szoft fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest