- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Van egy Alcatel One Touch Pop7 típusú tabletem és az a gondom vele, hogy letöltöttem korábban egy játékot, ami most frissíteni akarná magát, de egyszerűen nem tudom, mert ha a Google Playről próbàlnàm frissiteni, kiirja hogy nincs elég hely az eszközön. Pedig be van állitva alapértelmezett letöltésként az SD kártya, amin van még kb 1 GB hely, az a frissités megcsak 85 MB lenne, de valamiért a Belső tárhelyre akarná letölteni... Pedig azon is van kb 500 MB hely... És arra kér, hogy töröljek pár alkalmazást, amit már nem használok. De ez kész röhej... Miért van ez? Egyébként a törlés sem segit. -
Croft-21
őstag
Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Pop 7-ről? Lehet, hogy nem egy Samsung vagy Apple szintű, de netezésre, olvasásra sztem tökéletes. Csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy viszonylag hamar lemerül.
-
Croft-21
őstag
Hali.
A mult héten a telenornál hozzájutottam egy Alcatel One Touch Pop 7 tipusú tablethez, ( a dobozán: one touch P310X) és szeretnék hozzá venni egy flip tokot, de a neten nem találok ehhez a típushoz. Hol lehet hozzá kapni vajon? Eleve nem is talàlok ehhez a tipushoz topikot, csak a one touch pop 8-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Gyúrósok ide!
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest