-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Olyan alkalmazást keresek, amivel a táblám (Tab S 8.4 LTE) segítségével eltudom érni a nagy gépem. (távoli asztal kapcsolat)Chrome Remote Desktopot használom jelenleg, amivel nem is lenne gond, de a táblán megtekintett videó anyagok kicsit szaggatnak, nem folyamatos. (hang se volt, de azt egy másik progival megoldottam)
Saját hálózaton próbáltam egyelőre. A legnagyobb net csomagom van a három betűs szolgáltatónál.Tudnátok esetleg másik progit ajánlani?
Vagy esetleg ezen a programon kell valamit állítani?
Válaszokat nagyon köszönöm!
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, amit október, maximum november hónapra tervezek.
Árban 80-90 ezer, amit elsőre kigondoltam.
Egy fontos szempont lenne, hogy telefonálási funkciót is támogasson.(más kikötésem igazából nincs)
A kijelző méretet olyan 7 és 8 körül gondoltam.
Új készülékbe gondolkodok, de szoktam nézelődni a használt cuccok között is.
Külföldi vásárlásba nem vagyok járatos, bár azt hallottam, hogy olcsóbban lehet beszerezni a műszaki cuccokat.A 2013-as Nexus 7 eddig a legszimpatikusabb, de várni akarnék év végéig, hogy milyen tabletek érkeznek még.
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik készüléknél lenne érdemes elgondolkodnom a Nexuson kívül?
Segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 10.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX