- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Arnova 10 G2-vel lenne egy olyan problemam, hogy ha elore billentem a gepet, akkor a megjelenitendo tartalom sotetebb lesz, bizonyos arnyalatok peldaul nem katszanak, vagy csak alig, viszont ha magam fele billentem, akkor minden sokkal vilagosabb lesz, olyasmi mint amikor felnyomja az ember a tv-n fenyerot azzal a kulonbseggel, hogy igy viszont mas arnyalatok nem latszanak jol. A gepet kisse magam fele kell dontenem, hogy minden jol latszodjon rajta, ez nem lehet normalis.
Ez lehet kijelzo hiba?
-
JimKirk
tag
válasz
Luissimo #8373 üzenetére
Nalam nem szempont a zsebrevaghatosag, csak itthon hasznalnam, ha lakason kivul is szuskegem van netre, akkor ott van egy mezei X8, nekem az boven eleg, hogy megnezzem a hireket, az emailjeimet es ha eppen nem vagyok otthon, akkor a Hattrick meccseimet!
Tiz colosat szeretnek, mert azon kenyelmesebb lesz vidokat nezni, es olvasni is. Legszivesebben meg ennel is nagyobbat vennek, csak hat az mar baromi draga, annyit meg nem szeretnek ra aldozni.
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Korulbeul milyen processzornak szamit egy 1 ghz-es Rockchip RK2918 ARM Cortex-A8-as?
Azert kerdem, mert ez van az altalam kinezett Arnova 10 G2-ben. Eloszor egy xTAB-100-ast szerettem volna, de az 250€ + postakoltseg, az Arnovat meg megkapom 160-ert. Amire szeretnem hasznalni az pdf magazinok olvasgatasa, filmeket nezni es termeszetesen netezesre. A belso memoria valoban keves (ez bovitheto), es hdmi slot sincs rajta(nem is hasznalnam), de a tobbi az nagyjabol elfogadhatonak tunik. Max az osszeszereles minoseget hozhatnam meg fel, de ennyiert nem fogom!
Az Android Market meg kerdeses, ez viszont gond ...Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest