-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
nextman #3703 üzenetére
a felhasználói kommentek fontos visszajelzések, természetesen.
én is megtudom erősíteni pl. hogy az eredeti android 2.2-vel valoban nem teljeskörű a market.
Mint sokminden másra,erre is van megoldás a forumokon.
hja,és hogy törötten érkezett meg? meglehet.
de ez másfajta kütyüvvel is előfordulhat, amiota láttam hogyan rakodnak ki és be bőröndöket a repülőtéren, azota semmin sem csodálkozom.
ilyenkor jön a visszaküldés pl.
Lehet még rendelni a dhgate oldalról is, az azért jó, mert az eladó addig nemkapja meg a pénzt a dhgate-től, amig te valoban átnem veszed az árút.
A 2.2-es Droid, amivel jön, teljesen jól működik.
és a forumon vannak letölthető, újabb firmverek.
és a 4Gb nand flash egy sdhc kártya formájában van beépítve kártyaolvaso foglalatba, és minden további. nélkül kicserélhető egy 16gigásra.
belül a memoria modulok és az integrált videochip is Samsung gyártmány, és az alaplap és a ház is egy korrekt összeszerelés látszatát kelti.
én nembántam meg, hogy rendeltem egyet, most is erről pötyögöm be ezt a litániát.
A skype működőképes ráoperálása és napi hanghívásra használhatósága sokat emelne az amugysem kicsi elégedettségi faktoromon,bízombenne, hogy hamarosan erre is születik megoldás.
Összefoglalva, amig a sokatígérő WeTab nemfogja leváltani , addig ez a kis masina nagyon jó szolgálatot fog tenni nekem a mindennapokban.
Ti sem ijedjetek meg tőle... :-) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged