-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #46554 üzenetére
Közben magához tért a szerkezet.Most működik.Valószínűleg a játék fagyott le ilyen csúnyán és vele a stabil android rendszer.
Csak azt nem értem miért nem csinálják a tabok javarészénél kivehetőre az akkut mint egy telónál..... -
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja (október) vettem újonnan feleségemnek egy Lenovo Ideatab a1000 készüléket, ami a mai napig frankón működött is.
Ma asszonypajtás játszott rajta és egyszer csak megfagyott a tab és elsötétült a kijelző is.Bekapcsolni nem lehet.Ha töltőre teszem akkor sem kapcsol be, csak a háttér megvilágítás kapcsol be, de a kijelző akkor is fekete.Sajnos az akumlátort nem lehet kivenni.legalább is garanciavesztés nélkül.
Gondolom hátha tud itt valaki valamit, amit érdemes még kipróbálni, mielőtt visszaviszem. -
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem egy Asus Memo pad (me172v)-al kapcsoladtban.
Tegnap előtt vettem a feleségemnek és azt tapasztaltam, hogy filmnézésnél rendkívül halk volt.Több filmel is próbáltam tehát nem ez volt a baj.
Tegnap visszavittem és azonnal ki is cserélték.A mostanival is ugyanez a baj.
Olyat csinál hogy ha kikapcsolom és újra bekapcsolom, akkor álltalában jó lesz a hang egy darabig.Utána gondol egyet és megint alig hallani.
Az imént elkezdtem filmet nézni és normális hangereje volt, majd egyszer csak menet közben akadt párat a film és megint alig hallható hangon szól.
Ilyenkor a gomhangok is, tehát mikor nyomkodod olyankor is nagyon halk lesz.Van valami ötletetek, hogy ez mi? Létezik, hogy 2 tabletből mindkettő rossz?Esetleg softverhiba ez?
Tapasztalt már valaki ilyent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest