- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok, haverom anyukájának kellene egy tab átlag felhasználásra, mobilnetet tudjon, kis stream, 100ezer a plafon, eredetileg samsung A8-at nézte, most a lenovo p11 gen2 a kiszemelt, igaz 100 felett van, de én így is inkább utóbbit választanám kettő közül, de hátha tudtok jobb ajánlatot, külföldi rendelés nem játszik, előre is köszi!
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok, anyukámnak néztem ki az s6 lite 2022-t, teljesen átlag felhasználásra, telefonja jelenleg egy a52s, ezért gondoltam hogy maradnék a samsungnál, nem kéne "újra" tanulnia. A kérdésem annyi, hogy az említett közül, az ipad 9, vagy még a xiaomi pad 5 ajánlottabb e, vagy amire kéne megfelelő a samsung is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest