Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kz2
csendes tag
Sziasztok.
Előzőleg tab vásárlásával kapcsolatban érdeklődtem, ajánlásotokra néhány újabb modellt is megnéztem.Alcor Zest Q813i hardware talán a legerősebb, 2 év gari, ami nem igazán jött be a design/anyag.
Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 1 Gb ramot leszámítva ua. az erőforrás, jó anyaghasználat/design adnak tokot is hozzá.Ami kicsit zavar, ahogy kézbe vettem igen nehéznek tűnt.
Aztán amit még eközben megnéztem és itt vetődik fel megint mit válasszak
Asus MeMoPad HD 7 nagyon szép kijelző/design, viszont ebben lévő hardware-t az előzőekhez képest nem tudom belőni mennyivel kevesebb vagy esetleg ua.kb.??
Nexus 7 by Asus ÚJRACSOMAGOLT állítólag bivaly gép csakhát ennyi pénzért csak az újracsomagolt érhető el, féljek tőle vagy ne??
Amire használnám: netezés, gyerekek androidos játékok ha megkaparintják.
köszönöm segítségetek.
-
kz2
csendes tag
Elszúrtam az előzőt, javítottam.
Sziasztok.
Tab-ot vásárolnék , de természetesen ezermillió van a piacon,hogy szűkítsem a kört 50k körül keresgélek és kb. ezt a kettőt néztem ami nekem tetszik.Igaz egyik sem tartozik a nagy márkák táborába, de amit tudnak az jónak tűnik így laikus szemmel.Kérlek adjatok tanácsot melyik a jobb választás illetve ha van jobb alternatíva ezeknél ami ilyen tudású és az ára is itt mozog akkor az is érdekelne.1.WayteQ xTAB-79qci
2. ConCorde Tab SLIM 8GBköszi a segítségeteket
-
kz2
csendes tag
Sziasztok.
Tab-ot vásárolnék , de természetesen ezermillió van a piacon,hogy szűkítsem a kört 50k körül keresgélek és kb. ezt a kettőt néztem ami nekem tetszik.Igaz egyik sem tartozik a nagy márkák táborába, de amit tudnak az jónak tűnik így laikus szemmel.Kérlek adjatok tanácsot melyik a jobb választás illetve ha van jobb alternatíva ezeknél ami ilyen tudású és az ára is itt mozog akkor az is érdekelne.
1.WayteQ xTAB-79qci
2. ConCorde Tab SPEED 8GB
köszi a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest