- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
válasz
Rellind #38036 üzenetére
En is megrendeltem vegre az USA-ban. Jelenleg mar arrol potyogok. Szerintem remek gep. Chrome-al valoban akadozik, de operaval nagyon folyamatos, eg es fold a kulonbseg. Sajat menujeben nem tapasztaltam semmi lagot, villamgyors a rendszer. A kulseje pedig valoban lelegzetelallito. Kijelzo szerintem szep. Teltek a szinek, a Full-HD szerintem pedig boven eleg. Minimum fenyerovel (ami meg boven jo) az aksi is sokaig birja.
Negativumkent azt emlithetnem hogy az egyik port-takaro ajto ki van lazulva es nem zar, emiatt nem vizallo, de mar felvettem a kapcsolatot a szervizzel. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Rellind #38036 üzenetére
én még megjelenés előtt láttam, béta szoftverrel, már akkor gyors volt és stabil is abban az egy napban, amíg nálam volt.
transformerekkel nincs tapasztalatom, de a design, anyagok, összeszerelés nagyon egyben volt, a kijelző talán lehetne fényesebb kicsit, de alapvetően nem volt gondom a cuccal, csak az ára.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Rellind #37638 üzenetére
Az akadásokról én is olvastam mielőtt megérkezett és meg is riadtam tőle, de hamar megnyugodtam. Az igaz, hogy az első bekapcsolás után 5 percben sikerült egy újraindulást kicsikarnom belőle, viszont az eddigi 3 hétben nem tudtam a hibajelenséget reprodukálni és én akadással sem találkoztam még.
4.1 es androiddal kaptam, most pedig 4.2.1-es van rajta.
Én elégedett vagyok.
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Rellind #37262 üzenetére
"1.2 GHz Quad Core A9 CPU"
7 lesz az a 9.
A processzormagok gyengék, az IGP erős, szóval a felbontással meg fog birkózni, de nagy elvárásaid ne legyenek.
Én amúgy biztosan nem adnék ki ezért közel 300 dollárt csak azért, mert Archos felirat van rajta (mivel ez nem más mint az ONDA V972).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged