-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Tannhauser #43072 üzenetére
valószínűleg nagyon sok tölthető USB-ről, DE! az ilyen nagy akksiknak az USB 500mA-e elég kevés, "hetekig" tart feltölteni...
szóval érdemesebb egy kábelt elviselned a konnektorban, amin mondjuk 2A megy
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Tannhauser #43070 üzenetére
van olyan, amit nem lehet USB-ről?
-
ZS3NI
őstag
válasz
Tannhauser #38967 üzenetére
En úgy tudom az csak 512 ramos
-
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser #33637 üzenetére
Sokan azt csinálják hogy apróságokból összeszednek 500-1000 értékelést, utána kidobják a madárfogót és lelépnek. Írni kell baynek, valszeg sok mindenkivel megjátszotta, akkor vissza fogják adni a pénzt.
Összes webshoppal lehet copóka, pandawill, buyincoins, ipadalternative, ki kell fogni. -
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser #33634 üzenetére
Mennyi volt az a "nagyon sok" eladás?
-
spileraaa
senior tag
válasz
Tannhauser #33547 üzenetére
Megsem tud senki segiteni ...
lehet tul nehez a kerdes ... -
zone
őstag
válasz
Tannhauser #33547 üzenetére
Pereld be.
(#33548) VMatteo
Nem hinném, a kétmagos RK3066 is mostanában kezdett elterjedni itthon. Bár júliusra talán elképzelhető. -
faresz5
aktív tag
válasz
Tannhauser #33502 üzenetére
Cube U30GT Tablet PC, kb. 200 USD
[link]
"Azt írta erről egy felhasználó, hogy sok program nem megy rajta hardware restrictions miatt. Mivel nem is tűnik elterjedtnek, nem szívesen kísérleteznék vele. Ráadásul - már ha helyes volt a specifikáció azon az oldalon, ahol néztem - csak 16 GB kártyát tud fogadni (a többiek 32 GB-osat is)."Nem igaz, gyönyörűen kezeli a 32gb-s kártyát, nekem is az van benne. Nekem minden játék program megy rajta(csak rom kérdése). Üzemidő 6-8óra wifin , játék esetén 3-4óra. Készenlét akár 1hét is simán.
-
válasz
Tannhauser #33502 üzenetére
Overmaxot ne ,a tobbirol nem tudok nyilatkozni...
a ramos is felejtos a soc miatt,nem egy eromu...a 4 magos ainol ugyanaz emiatt szinten zenesz...
-
kano
nagyúr
válasz
Tannhauser #33463 üzenetére
Csak a Hero kuponkódja nem működik. Írtam nekik, de természetesen nem válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest