Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
Itt azert erdekes az is van e meglevo elofizetes esetleg one-nál...
Nekem 10+ éves szerzodesem van, 2 évre hoztam ki az s10 lite 5g-t, keszulek kedvezmenyek utan 99k ba fajt amit 2 evre osztottam el... Ennek is utana jarnek ha van meglevo elofizetes akkor milyen kedvezmenyeket tudnak adni. -
-Maci-
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
Hát ebből a típus nem derül ki egyértelműen.
Ha az egyetlen képnek hinni lehet, akkor ez a "buta" toll hozzá. Írni\rajzolni lehet vele, mást nem.
Továbbá szerintem ilyenje van a sógornőmnek.
Hát nem túl szép a képe és nem is mondanám valami fürgének. A hétvégén sokat kínoztam (próbálkoztam neki is a tollal, mert nem tud koppintással gyors jegyzetet kezdeni).
Szóval szerintem ez felejtős.Használt készülék nem jöhet szóba?
-
-
xeon forever
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
Minden kattintásra megy, probalkoztam rajzolassal jo a ceruza nagyon, viszont útközben nem jo rajzolni, ahhoz nekem jobban fekszik az otthoni pad+Eizo monitor.
Folyamatosan mukodo appok: Youtube,Facebook, Crunchyroll, térkép, Internet, PlaystationApp+PsRemote
Periferiak:Ps5 controller+Bluetooth fules. Egy toltessel 2 nap az aksi -
-Maci-
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
Szia,
Persze, ha olyat veszel amihez van toll, az nyilván kompatibilis lesz vele.
Viszont nem biztos, hogy lehet vele letámasztott csuklóval is rajzolni. Szerintem ez egy fontos szempont lesz a lányod részére.
Ezért el kell menni megnézni valahol egy kiállított darabot, pontosan azzal a tollal, amivel adják. Márkán belül is többféle képességű toll van, ezért baromi fontos pont azzal kipróbálni.Nekem rajz tapasztalatom csak a saját Galaxy S8U-van. Az baromi jó. Tű pontos, szuper érzékeny és letámasztott csuklóval is hibátlan.
Illetve szerintem a leányzónak is minél nagyobb kellhet. -
-Maci-
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
Szia.
Épp a héten futottam bele a toll témába.
Nem fejtem ki (kivéve ha kéred), a lényeg tömören:
Nem minden tablet kompatibilis minden tollal. Van vagy 10 féle toll. Egyiket jobban rá kell nyomni, másikat kevésbé. Az egyikkel lehet a csuklót letéve írni, a másikkal nem...Az egyik USB töltős, a másik elemes, a harmadik csak wireless a saját tabiján...Egyik ezzel tud csatlakozni a másik csak amazzal... Márkán belül is! Plusz ezen variációk permutációja.
Én nem találtam még meg a logikát, de számodra fontos lehet 2 konklúzió:
-Veszel egy S szériás Samsungot a kislánynak
-Ha mást vennél, akkor azt feltétlenül el kell menni kipróbálni a tollal!
Nehogy aztán kényelmetlen/macerás legyen és ezért porosodjon a szekrényen.Azért írom a Samut, mert nekem is az van egy S8Ultra. Ezzel nagyon jó a saját toll. Szuper érzékeny és letámasztott csuklóval is lehet finoman, precízen firkálni. A tok játulján pedig van 1 kis bölcső, amiben a toll pihen. Így nem veszíti el és mindig fel van töltve.
No csak kifejezetten a rajzolás miatt írtem le ezeket. Szerintem fontos szempontok.
-
cs.zs.
veterán
válasz
xXxian
üzenetére
Szia,
90-100.000 alatt esetleg megnézheted Aliexpressen ezt a Blackview Mega 3-at. [kép]
12,1" 2,5k kijelző, 12/256GB, 8800 mAh akku, gyárilag Android 15. Helio G100 4G, sim-kártyás verzió.
SET-ben csomagolva, töltővel, kábellel, cerkával, tokkal, billentyűzettel.
November 1-én aktiválódnak új kuponok, 96.000 Ft feletti kosárnál akár 12.000 is megspórolható. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macska topik
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- További aktív témák...
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX