Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Kétmagos Intel Atom van benne, ami netezni, filmet nézni megfelel, és az egyszerűbb játékokhoz is elég. Néhány játéknál a bináris fordítás miatt lehet kompatibilitási gond.
Szerintem egyszerűbb venni egy 1-2 ezer Ft-os telefont és mellé mondjuk egy Wayteq Xtab 7q-t 24 ezer Ft körül. -
csendes
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Ha a leírás alapján ez kell, akkor vedd meg, mert elfogy. Ha játszani nem szeretnél vele, ezen az áron jó vétel, megbízható márka, persze hibás darabot ki lehet fogni.
Személy szerint én nem szeretnék gyakran és sokáig 7" kijelzőjű telefonon/phableten beszélgetni, legalább 1200x800 felbontású tabletet vennék, legalább 1,3 mp-es előlapi kamerával skype-hoz. -
paulkaresz
aktív tag
válasz
paulkaresz
üzenetére
Tudom hogy nekem kell döntenem,de telefonálásra alkalmas tablet 7" jó akkuval ez jónak tűnik.Néztem a Wayteq -et is dualsim változatban de annak kissebb az akkuja.Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós kamera eladó
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX