- Hardverkemping június végén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
paulkaresz #55238 üzenetére
Kétmagos Intel Atom van benne, ami netezni, filmet nézni megfelel, és az egyszerűbb játékokhoz is elég. Néhány játéknál a bináris fordítás miatt lehet kompatibilitási gond.
Szerintem egyszerűbb venni egy 1-2 ezer Ft-os telefont és mellé mondjuk egy Wayteq Xtab 7q-t 24 ezer Ft körül. -
csendes
addikt
válasz
paulkaresz #55234 üzenetére
Ha a leírás alapján ez kell, akkor vedd meg, mert elfogy. Ha játszani nem szeretnél vele, ezen az áron jó vétel, megbízható márka, persze hibás darabot ki lehet fogni.
Személy szerint én nem szeretnék gyakran és sokáig 7" kijelzőjű telefonon/phableten beszélgetni, legalább 1200x800 felbontású tabletet vennék, legalább 1,3 mp-es előlapi kamerával skype-hoz. -
paulkaresz
aktív tag
válasz
paulkaresz #55231 üzenetére
Tudom hogy nekem kell döntenem,de telefonálásra alkalmas tablet 7" jó akkuval ez jónak tűnik.Néztem a Wayteq -et is dualsim változatban de annak kissebb az akkuja.Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged