Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
Csabcy
üzenetére
Szerintem kell legyen GPS a wifi-s verzióban is.Akkor hogy navigálsz vele, ha töltesz rá offline térképet?
És tényleg nincs. Jó, h az 5G-t rendeltem meg.
Google AI válasza, ami tudjuk, h tévedhet, de ez vszínű így van."A Xiaomi Redmi Pad 2 Pro Wi-Fi verziója nem rendelkezik beépített GPS-vevővel. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos, önálló GPS-navigációra, mely műholdak jeleit használja, nem alkalmas. A helymeghatározást hálózati adatok alapján végzi, ami kevésbé pontos. Általánosságban elmondható, hogy nem minden Wi-Fi-s táblagép rendelkezik beépített GPS-szel. A GPS-chip beépítése általában a mobilhálózati (cellular) változatok kiváltsága, amelyek mobiladat-kapcsolattal is rendelkeznek. A helymeghatározás működése Wi-Fi-s táblagépeken Mivel a dedikált GPS-chip hiányzik, a Wi-Fi-s táblagépek a következő módszereket használják a hely meghatározására, de ezek pontossága és megbízhatósága korlátozott:Hálózati helymeghatározás: A táblagép a környező Wi-Fi hálózatok és mobilhálózati tornyok alapján próbálja megállapítani a pozícióját. Ehhez internetkapcsolat szükséges.A-GPS: Az Assisted GPS (támogatott GPS) a mobilhálózati adatok segítségével gyorsítja fel a GPS-vevő műholdkeresését, de ehhez is szükség van mobilhálózati kapcsolatra. A Xiaomi Redmi Pad Pro 5G-s verziója támogatja az A-GPS-t.
Külső kiegészítők: Ha pontos GPS-funkcióra van szükség, egy külső, Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható GPS-vevővel lehet bővíteni a Wi-Fi-s táblagépet."
Ezt nem gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- RedMagic Astra
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX