Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ÖregMackó #92542 üzenetére
Alldocube iPlay50Pro. Végül ezen leírások alapján az első oldalon említett lineage-20.0-2023XXXX-UNOFFICIAL-arm64_bgN.img.xz firmet (13-as) tettem fel. Most lakom be.
Nem volt zökkenőmentes. Az említett oldal első lap alján (20. post) lévő leírás alapján csináltam, linuxon. Bootloop lett. (el is késtem a szemvizsgálatról) Aztán megtaláltam egy ugyanilyen problémára a választ a 208. posttól. Fel kellett még tenni a vbmeta.img-t is. Ezt az eredeti, legfrissebb, gyári firm-ből vettem ki.
A 66. hozzászólásban van eljárás, hogy visszafordulj a gyári firm-hez. Ezt nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest