- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cidalain #91580 üzenetére
Mondjuk én ágyban alszom, fekszem, sz....elek, de nem tudom, szerintem simán megállna a hasamon, combomon, stb...., de ugye ágyba vannak spec állványok pl. reggeli tálaláshoz is.
Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet letenni (buszon ülve pakkal az öledben, stb..) de mindenki eltudja dönteni mikor is fontos számára a TAB használat. Viszont nem tartom életszerűnek a kézben tartom a fél kilós eszközt "elrettentő" példaként említve. De lehet ez csak nekem, a saját szokásaim miatt nem probléma.
Korábban kérdeztem laptop kiváltására nagyképernyős TAB-bal kapcsolatban. Ott is felmerült ez a kézben tartva kényelmetlen. Ja, a laptop meg kényelmetlenebb
így az sem volt soha kézben tartva, ágyban meg főleg nem volt használva, oda állvány is kellene, mert a kva szellőzők az alsó kategóriában általában a készülék alján vannak, amit ágyban tuti eltömít akármi .
Persze nem vita indítónak szántam, csak furcsa, hogy szinte ez az első ami megemlítésre kerül, holott SZERINTEM ez nem is akkora probléma, ha egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest