- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cidalain #91580 üzenetére
Mondjuk én ágyban alszom, fekszem, sz....elek, de nem tudom, szerintem simán megállna a hasamon, combomon, stb...., de ugye ágyba vannak spec állványok pl. reggeli tálaláshoz is.
Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet letenni (buszon ülve pakkal az öledben, stb..) de mindenki eltudja dönteni mikor is fontos számára a TAB használat. Viszont nem tartom életszerűnek a kézben tartom a fél kilós eszközt "elrettentő" példaként említve. De lehet ez csak nekem, a saját szokásaim miatt nem probléma.
Korábban kérdeztem laptop kiváltására nagyképernyős TAB-bal kapcsolatban. Ott is felmerült ez a kézben tartva kényelmetlen. Ja, a laptop meg kényelmetlenebb
így az sem volt soha kézben tartva, ágyban meg főleg nem volt használva, oda állvány is kellene, mert a kva szellőzők az alsó kategóriában általában a készülék alján vannak, amit ágyban tuti eltömít akármi .
Persze nem vita indítónak szántam, csak furcsa, hogy szinte ez az első ami megemlítésre kerül, holott SZERINTEM ez nem is akkora probléma, ha egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest