- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#42308056 #87684 üzenetére
Hááát, hogy az +5 cm jelentős-e, nézőpont kérdése.
Ahogy írtam, én igazából arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy tablet lehetne akár sokkal nagyobb vagy (!) a telefon kisebb (és spec. ennek örülnék igazán).#87685 blueye
6,4" vs. 10,4" igen, ennek már van értelme, de az a 10" lehetne akár 12" (nekem pl. ilyen méretű a kis notebook-om). Számomra az élvezetes filmnézéshez a 10-12" az ideális.#87686 Somatom
"Ne csak az átlót nézd, hanem a képarányt is!"
Jogos! Én mondjuk épp ezért visszahoznám nem csak a kisebb telefonokat, de a 16:9-et is (imádom a Sony telefonok design-ját, de a hülye képarány miatt valószínű sose vennék)"Sokkal szívesebben használnék teló helyett egy 7-8" -os tabletet."
De, nem feltétlen kellene vagy-vagy dönteni egyik, vagy másik mellett. Alapvetően mire lenne való egy telefon? Navigálás, zenehallgatás, fizetés, egy-egy információ gyors megkeresése (amire "út közben" szükség lehet). Mindemellett fontos kéne, hogy legyen (szerintem), hogy kicsi, hordozható, "észrevétlen" legyen. Ezzel szemben ma mindent is a telefonnal akarunk megcsinálni, miközben sokaknak még a tetejében ott egy 8-10" tablet is.#87687 Dr.NX
"Korábban mutattam képet a különböző ... "
Na, ebből a listából én az elsőnek és mondjuk az utolsó előttinek vagy az utolsónak látom értelmét. A Lenovo Tab V7 (6.95"), Huawei MediaPad M5 Lite 8 (8") és a Lenovo Tab3 8 Plus (8") -nak (pedig ilyen van nekem is) nem sok értelmét látom a mai 6,5-7" telefonok világában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OTP Bank topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- PlayStation 5
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest