Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Ezek másod vonalas kínai gyártók
írom ezt úgy hogy több ilyen tablettel találkoztam az évek során És szoftver betegségeken kívül más probléma nem volt velük általában. nyilván nagyobb a hibalehetőség mint az első vonalas társaik esetében. A másik az azért mert neked nem volt szerencséd egy modellel, az nem jelenti feltétlenül azt hogy az adott márka fosch.ilyen készülékekből sokat eladnak szerintem és sok az elégedett vevő is nyilván ha sok lenne a panasz akkor javítanának a minőségen
ezektől a gyártóktól szerintem Kínában sokkal gagyibbak is léteznek amík aztán tényleg fos tenger minőségűek.
Jó minőségű gyártók például a hüvely,Lenovo, saomi. Ezeknek persze ára van nem is kevés.
Felsoroltakból is meg nagynevű márkák esetében is ha megtalálsz egy hibás készüléket akkor ugyanúgy soha többet nem veszel adott márkától másik eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
írom ezt úgy hogy több ilyen tablettel találkoztam az évek során És szoftver betegségeken kívül más probléma nem volt velük általában. nyilván nagyobb a hibalehetőség mint az első vonalas társaik esetében. A másik az azért mert neked nem volt szerencséd egy modellel, az nem jelenti feltétlenül azt hogy az adott márka fosch.ilyen készülékekből sokat eladnak szerintem és sok az elégedett vevő is nyilván ha sok lenne a panasz akkor javítanának a minőségen
ezektől a gyártóktól szerintem Kínában sokkal gagyibbak is léteznek amík aztán tényleg fos tenger minőségűek.
Dr.NX