- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
válasz
gabber01 #83726 üzenetére
"Én androidos tabot akartam, mert jellemzően droidosak vagyunk, de csalódottan vettem tudomásul, hogy 200 alatt nincs szóba jöhető alternatíva, annyit pedig nem vagyok hajlandó kiadni."
Dettó itt tartok én is. 4-5 évre vennék tabletet, az S6 lite már most gyenge, tesztekben írják is, hogy elég gyenge hardveresen sajna, és ez nem csak játékokban jön ki, meg videóvágásnál. Media marktban egymás mellett voltak kiállítva, kipróbáltam, S6 vs S6 lite közül az S6 lite egyszerűen csiga mindenben, az S6 meg 200k.
Pl. a böngésző betöltése, vagy akár csak a képernyő elfordulásában is tetű lassú, TAB S6 mellett mindenhol előjön a tesztekben is, hogy döcög, ez a 25%-17%-os hasonlat sajna nettó hülyeség
Ipad 8 teljesítményben duplája, árban meg kb. ugyanott van, mint a tabs 6 lite pl. Durva, hogy 2020-ban az apple az ad jó ár/érték arányt tabletben
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA V
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest