-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
mert a xiaomi.eu rom, vagy telóknál a miui.hu rom közösségi fejlesztések nem a gyáré.
pl telómon is xiaomi global rom van (ami gyári), és működik rendesen, azon egy ideig volt frissítés, de már nincs ott sem, ez teljesen rendben van.itt a gyár csinált egy global romot, de nem tervezi ennek a toszogatását.
ha ez oké, akkor használd egészséggel, mondja ő. ha nem, akkor válts alternatívra, cserébe nyitva a bootloader, nem kell a nyitásra várni heteket, mint a CN verziónál.majd meglátjuk, mert hw szinten tetszik, annak ellenére, hogy én a 3GB-os wifi verziót rendeltem. oké nekem 99%-ban otthoni felhasználás wifi kapcsolatról. GPS nem kell otthonra, minek. Felhasználás csak netezés, emailezés, youtube, max kártyajáték, amihez bőven elég a 3GB ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest