-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nem a kártyás fizetés a lényeg, hanem a kártya hiánya. Ez a Geekbuyingos ügy kivételes eset. Aliról szoktam rendelni, ott elég a kártya és van biztosíték. Valamint, Eurós boltokból. Közben kiderült, hogy van egy ezer éves PP fiókom, csak eddig még nem használtam. Be is tudtam lépni, DE! Ha nincs kártyám, akkor bankon keresztül kell feltölteni a PP egyenlegemet, de az meg csak Forintot tud fogadni. Nekem Eurós számlához tartozó kártyám van (illetve volt), tehát, normál esetben, ha kártyával fizetek, akkor nincs Euró -> Forint konverzió, ami most, a PP egyenlegfeltöltésnél elkerülhetetlen. Tehát, az Eurómat átváltom Forintra, hogy aztán fizetésnél átváltsák Dollárra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő