-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TripleB #75648 üzenetére
Nem a root, ill. a módosított recovery miatt akadt meg? Én mondjuk ezt is kipróbáltam, és annyi történt, hogy az újraindítás után nem történt meg a frissítés. Miután betöltött a rendszer, újra jelezte, hogy frissítés van.
Sajnos root esetén nem megy az OTA. Jelzi, hogy van frissítés, de nem tudja feltenni. Módosítatlan rendszer esetén nekem egyszer sem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Hardcore café
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest