-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
Tudsz megoldást arra, hogy a P8 ra megérkezett a softver frissités, amit sajnos elinditottam és lement a 356 Mb frissités, majd az Androidot kezdte inditani. No ekkor közel 2 óra után sem volt hajlandó sem leállni sem újra indulni. Most jelenleg akármikor bekapcsolom, csak az android frissitést mutatja, Lehet hogy sikerült egy téglát csinálnom? Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó kis gép.
-
<Adamsky>
nagyúr
Épp ma néztem ezt a kártyát (ill. a 128 Gbyte-os verziót). Alapvetően nekem is elég lenne a 64-es (sőt a 32-es is). Majd ha kezdek kifogyni a helyből (most még úgy is van 3 Gbyte-om, hogy fenn van egy 3 GB-s NAND backup és ~1 Gbyte méretű Titanium Backup mentés) akkor én is berendelek egyet. Köszi az infót!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha elég gyors a kártyád (ezt valamivel le kellene mérni, és összehasonlítani a belső tárolóval), akkor érdemes az első verzióban gondolkodni. A második verzió sem lenne rossz, de 5.1 óta elég szigorúan van kezelve a programok hozzáférése (írási joga) az SD-kártyához. Ma pl. szívtam vele egy kicsit, mert nem sikerült az előbbi korlátozást feloldanom (a Titanium Backup könyvtárát szerettem volna átmozgatni, de a kártyán már nem volt hozzá írási joga). Majd azért még próbálkozom ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest