- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
Tudsz megoldást arra, hogy a P8 ra megérkezett a softver frissités, amit sajnos elinditottam és lement a 356 Mb frissités, majd az Androidot kezdte inditani. No ekkor közel 2 óra után sem volt hajlandó sem leállni sem újra indulni. Most jelenleg akármikor bekapcsolom, csak az android frissitést mutatja, Lehet hogy sikerült egy téglát csinálnom? Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó kis gép.
-
<Adamsky>
nagyúr
Épp ma néztem ezt a kártyát (ill. a 128 Gbyte-os verziót). Alapvetően nekem is elég lenne a 64-es (sőt a 32-es is). Majd ha kezdek kifogyni a helyből (most még úgy is van 3 Gbyte-om, hogy fenn van egy 3 GB-s NAND backup és ~1 Gbyte méretű Titanium Backup mentés) akkor én is berendelek egyet. Köszi az infót!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha elég gyors a kártyád (ezt valamivel le kellene mérni, és összehasonlítani a belső tárolóval), akkor érdemes az első verzióban gondolkodni. A második verzió sem lenne rossz, de 5.1 óta elég szigorúan van kezelve a programok hozzáférése (írási joga) az SD-kártyához. Ma pl. szívtam vele egy kicsit, mert nem sikerült az előbbi korlátozást feloldanom (a Titanium Backup könyvtárát szerettem volna átmozgatni, de a kártyán már nem volt hozzá írási joga). Majd azért még próbálkozom ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest