Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
HellGreg #74157 üzenetére
Altalaban a fele sem igaz. Esetleg bedobhatod ide a linket, hatha kiderul valami konkretabb.
Nem a wish-el van a baj egyebkent, ilyen fake szarok vannak boven alin, es ebay-en is.
Volt mar aki ugy gondolkodott, hogy ennyi penzert jo lehet. Aztan a hattertar ugy voot megformazva mintha 64 giga lenne, de valojaban csak 4 volt. Az android hasznalhatatlanul bugos volt, a kijelzo meg kozel sem volt retina. Tehat igazabol tenyleg csak asztalszintezonek volt jo. -
JoinR
őstag
válasz
HellGreg #74157 üzenetére
Apróságokat rendeltem már wishről, de ha eleve a felére számítasz a leírásnak, olyat kapsz megbízható(bb) forrásból is. Szerintem ilyen paramétereket elfelejthetsz 200$ alatt, és csak a bosszúság lesz egy hamisítvány hamisítványával. Én ajánlom a Teclastot, mert nekem is ilyen van, de nyilván tömegével vannak hasonló paraméterű tabletek..viszont ennél olcsóbban orosz vagyis kínai rulett az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Steam topic
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest