- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Az en tabomon sima folia van, nem tempered glass. Teljesen elegendo, igaz otthoni tablet. Itt szerintem sporolhatsz.
Tartonal viszont nem. Az 5000 forint alattiak itthon kivetel nelkul szarok. Nekem volt 2 is, de mindegyiket egyszer hasznaltam kb 5 percig. Egyszeruen nem maradnak az ablakon, nem birjak el a tabot. Olyan kicsi a tapikorong mintha telot tennek ra. Szerintem valami extranagy tappancsos, vagy 2-3 tappancsos tud stabil lenni. Mindenesetre probalj minosegit keresni, viszont az arban inkabb a 10-hez lesz kozel. Mindenkeppen ugy vedd, hogy ha egy rakas szar, akkor vissza tudd vinni, vagy el tudj allni a veteltol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest