-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain #71516 üzenetére
egyetértünk természetesen, bár én droid 5 alá nem vennék két ramnál kevesebb eszközt
jó ez gonoszkodás volt a részemről, de hidd el kérlek, tény hogy az 1 gb ram viszonylag kevés a droid alá.
azért hangsúlyozom hogy a droid 5ről beszélek, mert 4.4-es dorid alatt nagyon is rendben volt az a ram mennyiség...és annyira még bele kötnék a szavaidba - ha tehetem - hogy nem használhatatlan szarnak titulálom őket, hanem megbízhatatlannak.
mert hozzá teszem nálam soha nem fagyott le maga az eszköz, a maga sebességén tette is a dolgát, hanem megtelt a ram, és nem győztem újra indítgatni, hard resetleni és ebből lett elegem...
anno így jártam a winphone világgal is, ezért is hagytam magam mögött
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest