-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
cidalain #65992 üzenetére
Végül a Lenovo A7-10F típusra esett a választás. Tegnap meg is érkezett és egész jók a kezdeti tapasztalatok.
Belépő gépnek szerintem pont jó. A felbontást szokták lehúzni, de teljesen elfogadható számomra.Ami fura volt, hogy SD filmet (sorozat) akadozva játszotta le. Leszedtem egy lejátszó app-ot és azzal is hasonlóképpen akadozott. Az aplikációban találtam egy menüpontot, és átváltottam próbaképpen hardveres megjelenítésről szoftveresre, így lett jó. Nem egészen értem, hogy egy szoftveres "meghajtás" miért ad jobb eredményt egy hardveresnél....
Lényeg, hogy zavartalan a lejátszás.Innentől már csak a megbízhatóság van hátra, ami idővel elválik...
Remélem szervizelni nem kell, mert valahol olvastam, hogy nem túl jó a szerviz cég... nem tudom ez tényleg így van-e....Szóval köszi, ez tényleg jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest