Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Monitor hiba topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
pixelmester. #65226 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. Macbook van, iPad 2 van, de a leváltására valahogy nem iPad-ot keresek...szintén az iOS korlátoltsága miatt.
Nálam most a Huawei M2 és az Asus Memo Pad 8 ME581CL van képben. Egy ideig gondolkodtam az X2-n is, de az nekem már kicsi lenne. Nem egy nagy telefont keresek, hanem egy kis tabletet...bár lehet hogy ezekkel a 8-asokkal is lehet telefonálni.
A Huawei M2-ből a Vodafonos-t néztem ki. Legkisebb vagy közepes net csomaggal. 24 hónapi részletre 24 ezres előleggel, összesen olyan 96 ezer Ft lenne a tablet.
Az Asus meg Edigital-os 80.000Ft.
Gyakorlatilag +16 ezer az M2.
Ami + az a jobb hangzás, külön audiochip jobb hangszorók, ráadásul kétoldalt, vagyis filmnézéshez ideálisabb.
3GB RAM vs 2GB, a Kirin 930 vs Atom valami cpu-gpu részben még nem mélyedtem el. Az M2 full fémburkolatos és számomra a színválaszték is jobb. Mindkettő sanos csak 16GB-os, az SD kártya méret támogatása még ismeretlen.Kár hogy nincs mondjuk egy Asus Zenpad S 8.0-ból, vagy Xiaomi Mipad 2 8-ból LTE verzió.
Néztem LTE nélküli tableteket is, hasonló paraméterekkel, de nem sok van és nem is sokkal olcsóbbak.
Külföldről vásárolva meg nem vágnék bele egy noname kínai tabletbe, érvényesíthető garancia nélkül.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #65226 üzenetére
Hupsz elirtam:
Tehat, a wifis ipad-ben tenyleg nincs gps?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Warframe
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest