Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
roomi
tag
válasz
Tigerclaw #65302 üzenetére
Szia. Köszi. Az ablakba te ttem. Már az első útnál megszívatott
. Pedig a gép faxa. Az általad leírtak alapján használom. A lényeg az, hogy simán mennie kellene. Nincs vmi összehasonlító adat erre nézve? Tab4 7" Lte 67000 volt . Lehet h azt kellett volna megvenni. Ma vissza viszem
különben jó a masina . 2 GB ram, 32 GB belső tárhely.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Tigerclaw #65238 üzenetére
hát nekem a Huawei M2 sokkal szimpatikusabb, mint az ipad, pedig én is gondolkodtam, hogy a mini4-ben...
(számomra felfoghatatlan, hogy a sima wifis ipad mini-ben nincs gps... és a huawei képaránya is jobban tetszik, szerintem filmezésre ideálisabb ez a hosszított/szélesvásznú oldalarány, mint a 4:3-as, vagy nem tudom, de az ipad eléggé "kocka")
amúgy oké, hogy kínai, de azért ez nem az a gagyi kínai színvonal... a Huawei azért elég komoly céggé nőtte ki magát, és a felsőkategóriás termékei tényleg eléggé prémium hatásúak.
de bízom abban, hogy ha már nem csak a szolgáltatók meg a MM fogja árulni a huawei M2-t, hátha lesz majd olcsóbban is. amúgy felhívtam a Huawei magyar képviseletét, hogy lesz-e majd a 32gb-os verzió, stb. de még nem kaptam választ. azt mondták, holnap visszahívnak...gyorsan terjed az információ a xxi. században, mi?
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Tigerclaw #65229 üzenetére
M2-bol letezik amugy 32gb-os, 3gb ram-mal szerelt valtozat is.
Az elobb hivtam fel a huawei magyar kepviseletet, h mikor jon be az orszagba az m2, mert en szolgaltatotol nem vagyok hajlando venni, a MM-ban meg csak a sima wifis 16gb-os van. Majd visszahivnak, azt leirom, mi volt a valasz.
Viszont az M2 tuti rendelkezik microSD foglalattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Képregény topik
- Robotporszívók
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest