- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
Polllen #58539 üzenetére
Egyiket sem használtam, max. üzletben nyomogattam, illetve tudom a specifikációkat. Gondolom azért valahol az ár tükrözi a minőséget/gyorsaságot.
Amúgy meg szerintem nehéz iPad-hez hasonlítani, mert szerintem túl van árazva.
Mondjuk össze tudnám hasonlítani, mert a nejemnek iPad mini 2-je van, nekem meg androidos lenovom, csak az enyém fele annyiba került. Nem hinném, hogy fele annyit tudna, annyit érne. -
xtend
senior tag
válasz
Polllen #58539 üzenetére
Annyira nem marad el...de mitől is?
Pl Samu s 8.4-től?? Attól sem... Asszem árukeresőn van összehasonlítás is, ott is láthatod egyes különbségeket
Androidnál sokszor előfordul "akadás", de ha használtál már androidot (telón v. más eszközön) akkor nem feltűnő
Mondjuk már leírtam ezt a Tab s 10.5 topikjában is amikor valaki ipadhoz hasonlította, hogy ebben a témában nem vagyok kompetens, mert sohasem használtam apple terméket
nem is hiszem, hogy fogok...nem a presztízs márka miatt (mert szerintem az), hanem pl az ára miatt vagy mert nincs szükségem pl Mac-re
Szvsz ios-t és android-ot fullba nem is lehet összehasonlítani...ok-ok, hogy mind a kettő egy OS, de teljesen más világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged