Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• creation

senior tag

válasz tjb007 #56451 üzenetére

Nos akkor már csak egy H-s ROM felkeresése választ el attól hogy ez HV legyen.

Egyenlőre letöltöm a HV ROM-ot meg a szükséges programokat és howto-t, aztán ha meg lesz a H-s ROM, akkor nekiállok a kérdésnek.

El nem tudom képzelni mi lehet a különbség a két ROM között (mármint file vagy forrás szinten), amit nem lehet menet közben átmókolni emebben, majd visszamókolni gond esetén...

(#56452) csendes : Nem szeretnék elállni a vásárlástól, mert őszintén szólva van alternatívája ahogy te is mondtad a kérdésnek, ami nem más mint egy Viber vagy Skype vagy Hangouts egyenleg feltöltés. Garancia lejárta után meg édes mindegy már, hogy felrakom e a HV-t vagy sem.

-#-

Nem hibáztatok én senkit, mert senki nem jött velem kézen fogva a boltba, hogy ezt vedd meg. És sajnos a mai magyar piaci trendek szerint a korrekt és szakszerű segítségnyújtás még nem megvalósult álom. (bár lehet máshol sem) Ugyanis a MM üzletében az eladó szerint a A H, a HV és a jel nélküli a színbeli különbséget jelentette egy másik szintén Lenovo TAB esetén. Sejthettem volna, hogy ezen is azonos szisztémát követ a betű jelölés. Most már tudom :(((

Új hozzászólás Aktív témák